Bedrijven

Duurzaam ondernemen in oosterhout

Met je bedrijf wil je winst maken. Maar tegelijk wil je ook bijdragen aan een betere wereld. En het mooie is, vaak gaan beide zaken heel goed samen. Steeds meer bedrijven zien en ervaren de toegevoegde waarde van MVO-ondernemerschap. Een van de onderdelen daarvan is slimmer en zuiniger omgaan met energie. En daarin gebeurt veel in Oosterhout.

De Groene Pluim

De Groene Pluim is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland bedoeld voor bedrijven die serieus werk maken van de Global Goals en zich daarmee stevig willen positioneren. Door uitreiking van De Groene Pluim ontstaat er een voorbeeldfunctie voor bedrijven om (nog) bewuster te gaan ondernemen en komt er een positieve beweging op gang.

Oosterhouts duurzaamheidsevent

De energietransitie raakt iedereen. Oosterhoutse ondernemers gaan vol energie aan de slag. Dit jaar (2019) op 8 oktober in De Bussel. Ook wordt de Groene Pluim uitgereikt.

Starten met duurzame bedrijfsvoering

Wil je je meer weten over duurzaam ondernemen? Bezoek dan het ondernemersplein van de KvK. Wist je bijvoorbeeld dat elk kantoor groter dan 100 m2 verplicht een energielabel C moet hebben? Die informatie en veel meer vind je er.

Oosterhoutse bedrijven doen het natuurlijk

Bedrijven en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je met jouw bedrijf verduurzamen? Lees dan zeker het verhaal van Remco van Dessel van AGEL adviseurs. Hij vertelt over initiatieven in en rondom Oosterhout waarmee echt het verschil wordt gemaakt.

Lees het verhaal van Remco van Dessel over duurzaam ondernemen in Oosterhout.