Broodje Poep

Frencken College

Broodje Poep

 Woensdag 11 oktober • Alleen voor middelbare scholieren  

Ontdek het fascinerende potentieel van menselijke poep en plas tijdens Broodje Poep! 

Broodje poep poster leeg

Speciaal voor middelbare scholieren
Op woensdag 11 oktober nodigen we de middelbare scholieren van Oosterhout uit voor een inspirerende bijeenkomst. We geloven namelijk, dat zij een belangrijke rol spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst. Taboedoorbrekend, want er zit juist potentieel in menselijke ontlasting. Het sluit de voedselkringloop en leidt tot afvalvermindering. 

We verkennen het gehele proces, van broodje tot poep, en gaan op ontdekkingsreis met vooraanstaande biologen, ecologen en politici. We onderzoeken hoe we met onze eigen kringspier de voedselkringloop kunnen sluiten en wat ons nog tegenhoudt. Van taboes tot wet- en regelgeving, alle aspecten van dit complexe, fascinerende onderwerp komen aan bod. Genoeg stof tot nadenken. 

Verrijk je kennis 
Dus scholieren van Oosterhout: laat je verrassen en verrijk je kennis tijdens Broodje Poep. Samen verkennen we nieuwe perspectieven en dragen bij aan een duurzamere wereld. 

Snel meer! 
Houd onze website in de gaten voor meer informatie. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze boeiende bijeenkomst! 

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: