Groene pluim total print

Theater de Bussel

De Groene Pluim

 Dinsdag 10 oktober  

Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseert JCI Oosterhout in samenwerking met gemeente Oosterhout weer het ondernemersevent Future Talks. In Theater De Bussel nemen verschillende spraakmakende ondernemers u mee in de wereld van duurzaamheid, ondernemen en circulariteit. Tijdens deze avond wordt ook bekend gemaakt wie De Groene Pluim 2023 in Oosterhout in de wacht sleept.

Groene pluim

Wie wint De Groene Pluim 2023?
Wat hebben Rodenburg Biopolymers, Koninklijke Martens Groep, Stichting Pim, Auto was- en poetscentrum ’t Vosje en Totalprint met elkaar gemeen? Eén: het zijn allemaal ondernemers in onze gemeente Oosterhout. En twee: zij verdienden allemaal De Groene Pluim vanwege hun inspanningen op het vlak van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook dit jaar reikt de gemeente Oosterhout weer een Groene Pluim uit aan een ondernemer die het opvallend goed doet als het gaat om duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Welke ondernemer De Groene Pluim Oosterhout dit jaar wint, wordt op dinsdag 10 oktober 2023 bekend gemaakt tijdens het ondernemersevent Future Talks in Theater De Bussel.

Bestel kaarten 
Wij nodigen u van harte uit om bij dit event aanwezig te zijn! Bestel nu kaarten via kaarten@futuretalks.nl

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: