Ketenroute Header

Gemeente Oosterhout

De Ketenroute

 Tot zaterdag 2 december 

Ontdek Oosterhout aan de hand van circulariteit tijdens De Ketenroute! Vanaf 7 oktober kan iedereen aan de slag met de interactieve ketenroute. Wat je nodig hebt? Een fiets, je smartphone en een gezonde dosis energie. Op verschillende stops kun je vragen spelen, die je van alles leren over verschillende ketens. Scoor de hoogste punten en maak kans op toffe prijzen!

Maak een facinerende reis
Reis door de circulaire ketens van de pompoen, het verkeersbord, het printje en fiets de route vol dilemma’s. De routes liggen verspreid door Oosterhout, Dorst, Oosteind en Den Hout.

Laat je verrassen door creatieve en innovatieve oplossingen van o.a. lokale bedrijven. Leer alles over de impact van duurzaamheid op onze stad en de invloed ervan op jouw eigen leven. Deze interactieve ervaring biedt niet alleen een unieke manier om de Duurzaam Oosterhout Week te beleven, maar biedt je ook de kans bewustzijn te creëren in duurzame keuzes, die je kunt maken in jou dagelijks leven. Elke route is te fietsen of te lopen aan de hand van een app met ongeveer tien quizvragen.

Ketenroute startpunten

De ketenroutes nemen je mee met inspirerende verhalen
Deelnemer van de Duurzaam Oosterhout Week, inwoner van Oosterhout of als jongere geïnteresseerd in duurzaamheid, deze ketenroute is voor iedereen. Stap uit je comfortzone, omarm de uitdaging en ontdek hoe jij het verschil in een duurzamere toekomst kunt maken. 

Doe mee! 
Mis deze unieke kans niet en fiets De Ketenroute. Doe mee aan de 'city challenge' en wordt een duurzame ontdekkingsreiziger. De eerste 50 deelnemers van de ketenroute krijgen een kaartje voor ‘de auto die CO2 eet’ op donderdag 12 oktober in de foyer van Theater de Bussel.

Scan de QR-code en start meteen het spel vanaf jouw eigen telefoon!

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: