Expo Circulair Header

Theater de Bussel

Expo Circulair

  Zaterdag 14 oktober • 10:00 - 16:00 uur  

Bij Expo Circulair ontdek je de wereld van afval en circulariteit. 

Expo Circulair tafel
Expo Circulair container

Voor gezinnen en ondernemers
Op zaterdag 14 oktober nodigen we gezinnen en ondernemers uit Oosterhout uit deel te nemen aan een unieke ervaring voor Theater de Bussel. Stap in de wereld van afval en circulariteit en laat je inspireren door Expo Circulair. 

Bijzonder circulair 
De Expo Circulair is een bijzondere container vol producten, gemaakt van gerecyclede materialen. Verwonder jezelf over een geïsoleerd plafond van spijkerbroeken, een notitieboekje gemaakt van koffiedik en karton, met een feestelijk tweede leven als festivaltent. Deze voorbeelden tonen wat mogelijk is met afval, als we het juist scheiden en hergebruiken. 

Bij jou in de buurt 
Wij brengen de Expo Circulair graag bij jou in de buurt, voor Theater de Bussel. Ervaar de principes van circulariteit dichtbij huis. Dit motiveert ons zelf met circulariteit aan de slag te gaan. Een goed begin is het juist scheiden van ons afval. 

Neem je afvalzak mee! 
Wil jij weten hoe jij nog beter je afval kan scheiden? Meld je aan voor één van de workshops en neem jouw eigen afvalzak mee. Tijdens de workshop ga jij met het team van Expo Circulair bekijken hoe jij afval nog beter kan scheiden. Er zijn 3 mogelijkheden om deel te nemen: 11:00 - 13:30 en 15:00 uur.

Samen leren we efficiënter scheiden en hergebruiken. Dan hebben we een positieve impact op het milieu en dragen bij aan onze duurzamere toekomst.

Bezoek Expo Circulair 
Mis deze unieke kans op zaterdag 14 oktober niet en bezoek de Expo Circulair. Laat je inspireren, dan gaan we samen richting een circulaire samenleving. 

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: