Koopwoning

Duurzaam bezig en geld besparen

Als eigenaar heb je veel mogelijkheden om je energieverbruik te verlagen en om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Ga direct aan de slag en kies voor led-lampen, doe oude energie slurpende apparatuur de deur uit, doe aluminium folie achter de verwarming en tochtstrips bij ramen en deuren.

Maar als woningeigenaar kan je nog veel meer. Je huis beter isoleren, zonnepanelen plaatsen of zelfs helemaal van het gas met een warmtepomp of HR++ glas. Zo wordt je energierekening een feest. Maar hoe doe je dat? Lees vooral verder!

Persoonlijk advies in Oosterhout
door ONE

Gewoon samen doen, dat is waar de Oosterhoutse vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) voor staan. Al honderden woningeigenaren in Oosterhout gingen je voor. Zij kregen advies van een van de vrijwillige en deskundige energiecoaches van ONE.

Adviescentrum Oosterhout Nieuwe Energie

Bezoek vooral eerst het Adviescentrum Oosterhout Nieuwe Energie in Oosterhout (Nieuwstraat 2b) met informatie over het besparen en opwekken van energie bij je thuis. Bekijk de openingstijden. Je bent van harte welkom. Het advies door deskundige en onafhankelijke vrijwilligers is GRATIS.

Duurzaamheidslening

Heb je een koopwoning en wil je aan de slag met bijvoorbeeld isoleren, zonnepanelen of een warmtepomp? Maar heb je het geld daarvoor niet liggen? Dan helpt de gemeente Oosterhout je graag via de duurzaamheidslening.

Energiescan advies

Voor een persoonlijk en onafhankelijk advies over energiebesparing bij je thuis. Het advies van Oosterhout Nieuwe Energie is gratis. Bezoek de website voor meer informatie. Of stuur direct een mail naar info@oosterhoutnieuweenergie.nl met daarin je adresgegevens. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Ga zelf aan de slag

Er zijn veel websites met informatie over thuis energie besparen of opwekken. Kijk wat er voor jou mogelijk is.

Regionaalenergieloket.nl/oosterhout

Veel informatie over energie besparen en subsidies.
Meer lezen

Maak de HuisScan

Hier kan je direct een online energiescan maken van jouw huis. Superhandig. Je ziet direct of je veel gebruikt in vergelijking met anderen. Ook krijg je advies over wat voor jouw huis het beste is.
Meer lezen

Zoek een leverancier

Je weet al wat je gaat doen? Vind dan hier direct een geschikte leverancier