Nieuws

10 maart open dag milieustraat en gemeentewerf

26 februari 2024

Van 4 t/m 10 maart is het de Week van de Afvalhelden. De medewerkers van de milieustraat en de gemeentewerf zijn trots op hun werk en willen dit graag delen. Daarom openen ze op zondag 10 maart de deuren van de milieustraat en de gemeentewerf. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Bezoekers zijn op 10 maart van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wat is er te doen?
Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij alle voertuigen. De medewerkers vertellen er graag meer over. Er worden rondleidingen georganiseerd over de milieustraat en uitleg gegeven over de verwerking van alle afvalstromen. Er zijn lezingen over het GFE project en het circulair ambachtsnetwerk. MidZuid heeft een pop-up vintage kleding store, waar bezoekers tweedehands kleding kunnen kopen. Er wordt een tweede kans bingo georganiseerd, waarmee bezoekers kans kunnen maken op leuke tweedehands prijzen. Voor kinderen is er tijdens de open dag genoeg te doen. Ze mogen een rondje meerijden op de vuilniswagen en kunnen springen, spelen, knutselen en speuren. Er is wat lekkers voor iedereen. Een groot deel van de activiteiten is overdekt, zodat er ook bij slecht weer van alles te doen en te zien is.

 

Activiteiten Open Dag Milieustraat 2024

ZAPheld 2024
Tijdens de open dag maken we de nominaties bekend voor de ZAPheld van 2024. Bezoekers kunnen vanaf dan hun stem uitbrengen op hun favoriete ZAPheld. De ZAPheld van 2024 wordt uiteindelijk bekend gemaakt tijdens de Oosterhout Schoon Week (18 t/m 24 maart).

Kom met de fiets
Er zijn parkeerplaatsen op het terrein, maar die plaatsen zijn beperkt. We adviseren daarom om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

 

Delen

© Gemeente Oosterhout