Nieuws

Gratis advies over verduurzaming bij mobiel duurzaam huisje ‘The Green House’

Op 24, 26 en 27 november staat het nieuwe duurzame huisje ‘The Green House’ op de parkeerplaats van Tuincentrum Oosterhout. Professionals van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en medewerkers van de gemeente staan dan klaar om vragen van inwoners te beantwoorden en gratis advies te geven.

100% Duurzaam
The Green House is een rijdend duurzaam huis voorzien van goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het huisje is dus 100% duurzaam en geeft inwoners een beeld van de mogelijkheden voor in eigen huis- en tuin. Iedereen mag binnenlopen, vragen stellen en om advies vragen met betrekking tot duurzaamheid. De professionals van ONE kunnen inwoners adviseren over het verduurzamen van de woning en medewerkers van de gemeente kunnen informatie aanbieden over duurzaamheid in een breder perspectief.

24, 26 en 27 november
Op woensdag 24, vrijdag 26 en zaterdag 27 november staat The Green House elke ochtend van 10.00 – 13.00 en elke middag van 14.00 – 17.00 op de parkeerplaats van Tuincentrum Oosterhout aan de Damweg 7.

Coronamaatregelen
Bezoekers van The Green House worden geacht zich aan de coronamaatregelen te houden. Dit betekent dat er in het huisje anderhalve meter afstand van elkaar wordt aangehouden en dat bezoekers een mondkapje moeten dragen.

Delen

© Gemeente Oosterhout