Nieuws

Prijsvraag en interessepeiling elektrische deelauto’s 

Gemeente Oosterhout en OnzeAuto onderzoeken samen de belangstelling om elektrische auto’s te delen met bewoners en organisaties met een interessepeiling. Hoe meer mensen de peiling invullen, hoe groter de kans is dat er deelauto’s kunnen worden geplaatst. Vul de peiling in via OnzeAuto. Het invullen kost slechts 2-3 minuten! Iedere inschrijver ontvangt € 25 rijtegoed. De winnaar van de prijsvraag ontvangt € 100 rijtegoed voor een weekendje op stap met de deelauto.

Deelauto's Slotjes Midden
Wist je dat er al deelauto’s beschikbaar zijn in Slotjes Midden?
Er zijn sinds begin dit jaar 24 deelnemers die met elkaar twee elektrische auto’s delen. De prijsvraag zit in de interessepeiling: Weet jij hoeveel kilometers de 24 deelnemers sinds begin dit jaar tot en met 31 oktober gezamenlijk hebben afgelegd in de 2 elektrische deelauto’s? Het winnende antwoord ontvangt van ons 100 euro rijtegoed om de deelauto een heel weekend mee te nemen!

Lijkt het jou wat om samen met de buurt elektrische auto's te delen? Vul dan de interessepeiling in. Samen creëer je meer ruimte, bespaar je geld en draag je bij aan een duurzaam Gemeente Oosterhout. Aan de hand van de peiling wordt er gekeken op welke plek er auto's worden geplaatst.

Deelnemen aan prijsvraag en interessepeiling
Ga naar we website van OnzeAuto en doe mee.

 

Delen

© Gemeente Oosterhout