Word vlogger voor onze socials!
En inspireer anderen ook duurzamer te leven

Spullen, die je niet meer nodig hebt verkoop je of geef je gratis weg. Je gebruikt vaker de fiets dan de auto. De kringloop loop je regelmatig binnen. En je tuingereedschap of stofzuiger leen je regelmatig uit aan je buurvrouw. Want het is zonde om het allemaal aan te schaffen.  Ook doe je er alles aan om zo min mogelijk gas te gebruiken.

Kortom, je bent volop bezig met het verduurzamen van je leven. Vertelt iedereen hoe belangrijk het is om hier actief mee aan de slag te gaan. Voor jezelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Heb je er weleens aan gedacht om jouw mooie stappen richting een duurzamer leven vast te leggen? Anderen actief te inspireren met je milieubewuste ideeën?

Grijp nu je kans!
Duurzaam Oosterhout zoekt Oosterhouters die het leuk vinden om hun duurzame levensstijl laagdrempelig vast te leggen op camera. Zo kun je écht bijdragen aan een groenere planeet. 

Wat we verwachten
Een maandelijkse vlog (april-nov 2023) over je stappen in verduurzaming met een post op Facebook en/of Instagram met als tag @duurzaamoosterhout en link naar de Duurzaam Oosterhout Week.

Wat bieden we aan?
We zijn ontzettend blij met je aanmelding. Daarom krijg je er iets moois voor terug. We bieden je namelijk een exclusief VIP-treatment tijdens de Duurzaam Oosterhout Week in oktober aan. Bovendien ontvang je een Duurzaam Pakket t.w.v. €150,-.

Wat moet je doen?
Vul onderstaand formulier in. Wij nemen daarna snel contact met je op.

Meld je aan!

© Gemeente Oosterhout