Theek 5

Het duurzame gesprek: Inspiratie voor duurzaam leven
  Maandag 10 oktober  

In het midden van Theek 5 staan 20 stoelen klaar. Als iedereen er is sluiten we de gordijnen en gaan het hebben over hoe jij kunt bijdragen aan een beter klimaat door duurzaam te leven. 

In het midden van Theek 5 staan 20 stoelen klaar. Als iedereen er is sluiten we de gordijnen en gaan het hebben over hoe jij kunt bijdragen aan een beter klimaat door duurzaam te leven. En dat hoeft niet meer geld te kosten. We starten met een aantal inspirerende verhalen van mensen uit Oosterhout en omgeving. Maar we zoeken nog meer duurzame pioniers. Heb jij een inspirerend voorbeeld hoe je met iets kleins je footprint kan verlagen? Door kleding te recyclen, korter te douchen, vegetarisch te eten, je huis te isoleren, van het gas af te gaan of iets anders verrassends dat je wilt delen? Kom dan naar het duurzame gesprek. We nodigen alle enthousiaste inwoners en ondernemers uit Oosterhout, Dorst, Oosteind of Den Hout uit die met ons mee willen denken.

Gespreksleider is Irmy Bran - van Paassen. Ze is trotse boerendochter maar eet zelf wel vegetarisch. Irmy werkt aan de energietransitie en het verduurzamen van een woning uit 1931, maar is ook liefhebber van op vakantie gaan en een warm bad als het buiten wat kouder is. Irmy onderzoekt de mogelijkheden voor duurzaamheid maar ook een beetje balans in het dagelijks leven. Ze gaat daar graag met jullie over in gesprek!

Drankjes en hapjes staan klaar en voor elke deelnemer is er aan het eind van de avond een vegan foodpakket om thuis uit te proberen.

Enne.. vergeet je smartphone niet, want we laten op een nieuwe interactieve manier iedereen aan het woord om samen met de ideeën aan de slag te gaan.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan! Dan verwelkomen we je op maandag 10 oktober om 19.00 uur in Theek 5.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan !

Vermeld daarbij je naam en het aantal personen. 

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: