Theater de Bussel

Pierre Wind: Een Culinair College
  Donderdag 13 oktober  

Een wervelende en inspirerende theaterlezing die in het teken staat van koken, smaak en duurzaamheid.

Tijdens deze avond laat de bekende, enthousiaste tv-kok Pierre Wind van alles zien en vertelt hij vol enthousiasme over eten, smaak, ingrediënten en toepassingen. Hoe kun je energie besparen tijdens het koken? Wist je dat je van bananenschillen heerlijke pannenkoeken kunt bakken? Kun je beter in de magnetron koken of op gas?

Hij bespreekt zijn handboek voor duurzaam koken, De ecokeuken van Wind, inclusief de door hemzelf ontwikkelde ‘Koken tot het kookpunt- methode’. Er is voor het eerst een uitgebreide werkwijze, waarmee onze kookvaardigheden drastisch gaan veranderen. Goed voor het milieu en de portemonnee! Overkoken en aanbranden worden verbannen.

Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis:
aan de slag met duurzaam koken!

Pierre Wind is een geboren en getogen Hagenees. Hij kreeg grote bekendheid door zijn kookprogramma's op televisie over voedsel en de voedselindustrie. Opvallend is zijn hyperactieve wijze van presenteren. In 2016 werd hij uitgeroepen tot Kok des Vaderlands.

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: