Spreker Oosterhoutse Ondernemersevent

Nicolette Loonen
  Dinsdag 5 oktober van 14:30 tot 18:00 uur  

Nicolette Loonen is founding partner van TOSCA – Tribe of Sustainability Change Agents, een adviesbureau dat ondernemingen ondersteunt bij het bepalen van een duurzame strategie tot aan externe verantwoording via hun duurzaamheidsverslag. 

Hierbij gebruikt zij de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties als uitgangspunt om kansen, risico’s en impacts van ondernemingen in kaart te brengen. Nicolette was co-auteur van de Global Compact publicatie over stakeholder inclusion. Nicolette is tevens toezichthouder bij enkele organisaties en geeft les over de rol van de commissaris bij duurzaamheid bij de NCD.
 
Nicolette is ervan overtuigd dat ondernemers een cruciale rol spelen om maatschappelijke uitdagingen om te zetten in duurzame oplossingen. Koplopers op duurzaamheid zijn hiermee niet alleen beter voorbereid op de toekomst, zij creëren ook kansen voor hun onderneming en creëren waarde voor al hun stakeholders. Nicolette zal in haar presentatie laten zien waar de uitdagingen zijn, en hoe ondernemers daar op kunnen inspelen. 

De Duurzaam Oosterhout Week wordt georganiseerd door: