Nieuws

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE)

De energiecoach van ONE helpt jou verder

Je hebt plannen om je huis te verduurzamen. En je wilt daarover meer weten of een advies op maat. Dan is de energiecoach iets voor jou. De energiecoach is een geschoolde vrijwilliger die samen met jou de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en subsidies.

Deskundige vrijwilligers
Een energiecoach van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) begeleidt inwoners uit Oosterhout die zoeken naar de meerwaarde van energieopwekking of -besparing voor hun woning.  Op zaterdag 30 augustus ontvingen veertien energiecoaches een certificaat ter afronding van hun opleiding of als dank voor hun bewezen diensten de afgelopen jaren. In verband met corona volgden de nieuwste energiecoaches de cursus online en sloten ze de opleiding af met een digitale praktijkoefening.

Direct contact of bezoek ons
Een energiecoach is een geschoolde vrijwilliger die samen met u de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en subsidies. Zelf kies je voor een (eventuele) leverancier. Neem contact op met een energiecoach van ONE via www.oosterhoutnieuweenergie.nl of bezoek op zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur het Duurzaam Info Punt aan de Arendstraat 11A in Oosterhout.

Delen

© Gemeente Oosterhout