Nieuws

The Green House en warmtewandeling op 17 januari

Heb jij vragen over duurzaam wonen en leven of wil je weten of je huis warmte lekt? Kom dan 17 januari naar The Green House of doe mee aan de warmtewandeling.

The Green House
The Green House is een rijdend 100% duurzaam huis voorzien van goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het duurzame huis geeft inwoners een beeld van de mogelijkheden voor in eigen huis- en tuin. Iedereen mag binnenlopen, vragen stellen en om advies vragen over duurzaam wonen en leven.

Op 17 januari 2023 tussen 16:00 en 18:00 uur is The Green House bij de parkeerplaats van Nettorama in de wijk Strijen te vinden. Vragen of behoefte aan gratis advies? Een energiecoach van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en een medewerker van de gemeente staan voor je klaar. 

Warmtewandeling Vogelbuurt 
Lekt je huis warmte? Ontdek het op dinsdag 17 januari om 19:45 uur tijdens de gratis warmtewandeling in de Vogelbuurt!

De gemeente Oosterhout organiseert in samenwerking met Oosterhout Nieuwe Energie en Stichting Buurkracht een warmtecamera wandeling. Met een warmtebeeldcamera zie je waar een huis warmte lekt en waar het juist goed geïsoleerd is. Het maakt zichtbaar waar kansen liggen om je huis te verduurzamen. Tijdens de wandeling bezoeken we vier woningen. We lopen samen door de buurt en bekijken de woningen.

Ook meelopen?
Aanmelden kan via deze link.
Wil je gratis advies, tips of informatie over duurzaam wonen en leven? Bezoek dan diezelfde dag van 16:00 tot 18:00 uur het duurzame huis The Green House bij de parkeerplaats van Nettorama in wijk Strijen.

 

Delen

© Gemeente Oosterhout